(*‿*✿) WhatsApp/Viber +371 20147202
Узнайте секрет молодости азиатских женщин!

Ko nozīmē “Syn-Ake”, “Snail” un “EGF” korejiešu kosmētiskajos līdzekļos?

← Return to Previous Page

 

Common European adder or common European viper, Vipera berus, in front of white background

 

Kas ir Syn-Ake?

Tas ir kompānijas Pentapharm izveidots sintētisks peptīds. Penttapharm speciālistiem ir ļoti liela pieredze darbā ar čūsku indes produktiem un peptīdu sintezācijā. Šis Syn-Ake peptīds ir peptīda Waglerin 1 produkts.Waglerin 1, ir Āzijas klaburčūskas vai tempļa odzes (Tropidolaemus wagleri) toksīns.Šī ssatāvdaļa ir starptautiski sertificēta gan Eiropā ,gan ASV, gan INCI standartā ( Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate)-skatieties ingridientu sastāvā.Izmēģinājumu testi ir pierādījuši ,ka šī satstāvdaļa izlīdzina grumbas piedodod ādai un sejas muskulatūrai springumu.Citiem vārdiem runājot,šis kosmētiskais ingredients, ir līdzīgs vielām kuras ietilpst čūsku indes sastāvā,minimizē muskuļu kustības šādā veidā izlīdzinot grumbas no iekšpuses.Šī sastāvdaļa izlīdzina arī ādas toni, samazina grumbu dziļumu un veidošanos uz vairākām dienām un pat nedēļām.Kosmētiskie līdzekļi kuru sastāvā ir Syn-Ake, tiek uzskatīti par vieniem no visefektīvākajiem līdzekļiem cīņā ar ādas novecošanos.Tas ir drošs un un efektīvs boteksa aizstājējs un praktiski tam nav pretindikāciju.

BET! Nav vēlams izmantot grūtniecības un krūts barošanas laikā.Ir svarīgi atcerēties, ka nevar lietot šos līdzekļus kopā ar līdzekļiem, kuri satur AHA (augļu skābes ,citronu, vīna un glikozes), jo skābes iznīcina pestīdus ,kā rezultātā Syn-Ake vienkārši pazaudēs savas iedarbības spējas.

 

 

Snail

Kas ir Snail?

1980 gadā Baskunanu ģimene Čīlē sāka audzēt gliemežus,ar nodomu eksportēt tos uz Franciju pārtikai. Drīz vien gliemežu ķērāji pamanīja ,ka ādas savainojumi uz rokām sāk ļoti ātri sadzīt bez jebkādām paliekošām rētām,rokas sāk palikt gaišākas, āda maigāka un mīkstāka.Fernado Baskunans ,pats būdams dermotologs, veica vairākus zinātniskus pētījumus un atklāja ka gliemežu sekrēts satur naturālu vielu kompleksu,kurš atjauno un dziedina ādu.

”Gliemežu krēmi” Eiropā ir parādījušies pateicoties zinātniskiem pētījumiem, kuri ir pierādījuši ,ka glemeži ir spējīgi ļoti ātri atjaunot savus audus,pateicoties īpašam sekrētam kuru viņi izdala gļotu veidā.Tās ir gļotas kuras viņi izdala kad pārvietojas, lai pārvietošanās būtu slidena.Gliemežu kosmētiskie līdzekļi ir jauna, ļoti efektīva kosmētisko līdzekļu kategorija ,kuri ne tikai nomierina ādu, bet arī ļoti labi dziedē ādas savainojumus un iekaisumus, atjauno audus tā ,ka pēdas no rētām uz ādas vienkārši izzūd.Jo lielāka gliemežu gļotu sekrēta koncentrācija kosmētiskajā līdzeklī,jo lielāks efekts. INCI standartā šī sastāvdaļa apzīmējas šādi- Snail Secretion Filtrate (skatieties ingridientu sastāvā) . Pats par sevi gliemežu sekrēts ir vērtīga un absolūti dabīga viela. Tās sastāvā ir aplantoins, kolagēns, vitamīni A, C, E, B6 un B12, elastīns, hitozāns proteāza ferments un glikozes skābe. Gliemežu gļotu sekrēta ievākšanas tehnoloģija un augsti efektīva kosmētiskā ingredienta izdalīšana no tā ir diezgan dārgs process, tieši tamdēļ gala produkts nav no lētākajiem.Sekrēta ievākšanas tehnoloģijas ir izveidotas tā, ka neviens gliemezis šajā procesā absolūti necieš, sekrēts izdalās dabiskā veidā bez jebkādas mehāniskas vai ķīmiskas stimulācijas.

 

 

EGF_asiko.lv

Kas ir EGF?

EGF – это Epidermal Growth Factor, или по-русски эпидермальный фактор роста, иначе говоря – полипептид, стимулирующий рост клеток эпидермиса. Был выявлен в 60-х годах 20-го века в США профессором Стенли Коэном и Ритой Леви-Монтальчини. За данное открытие они были удостоены Нобелевской премии.
Факторы роста – это фишка клеточной косметики, которая у нас считается редкой, дорогой и недоступной. Однако, для азиатов это уже практически обычное дело, причем в Корее косметики с EGF больше, чем в Японии.
С ним кожа уплотняется, становится крепче, подтягивается, в общем молодеет. EGF нет смысла применять в молодом возрасте, это пинок коже, которая уже подустала. Эффект от EGF более выраженный и более правдивый, чем от кремов с простым наружным действием.
Как известно, молодость человека определяется соотношением молодых и старых клеток, и именно эпидермальный фактор роста позволяет воспроизводить молодые клетки и сдерживать проявления старения. У каждого человека EGF содержится в организме с рождения, но постепенно выводится из организма в процессе жизнедеятельности. Недостаток эпидермального фактора роста начинает наблюдаться в возрасте от 30 до 40 лет, когда на коже появляются заметные следы старения. С возрастом потребность кожи в нем продолжает увеличиваться и уже в 50-60 лет применение средств с EGF становится крайне необходимым. Именно в этом возрасте эффективность применения препаратов с эпидермальным фактором роста наиболее заметна и ощутима. Действуя на клеточном уровне, EGF стимулирует рост и деление клеток эпидермиса, питает, повышает синтез коллагена, делая кожу молодой и красивой. В результате процессов регенерации исчезают пигментные пятна, кожный покров осветляется, сужаются поры. Кроме того, косметические средства с эпидермальным фактором роста способствуют глубокому увлажнению и стимулируют синтез гиалуроновой кислоты, возвращая коже сияние.